Trabzonspor’dan Atakaş Hatayspor’a teşekkür

Trabzonspor Kulübü Lideri Ahmet Ağaoğlu, Spor Toto Üstün Lig’in 36. haftasında dün deplasmanda oynadıkları Atakaş Hatayspor maçında kendilerine gösterilen misafirperverlik ve centilmenlik hasebiyle teşekkür bildirisi yayımladı.
Ağaoğlu, bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımladığı bildirisinde, Trabzonspor kafilesinin Hatay’a indiği andan kentten ayrılana kadar kendilerine büyük bir misafirperverlik örneği gösterildiğini belirtti.
Ağaoğlu, bildirisinde şunları kaydetti:
“Hatayspor Lideri Nihat Tazearslan, Lider Vekili Aydın Toksöz ve idare konseyi üyelerine, karşılaşma öncesinde, esnasında ve sonrasında büyük bir özveriyle vazife yapan devlet erkanımıza, grubumuz alana çıktığı anda ‘şampiyon’ tezahüratlarıyla sporun barışçıl ruhunu tüm Türkiye’ye gösteren Hataylı futbolseverlere, seremoni merasimi öncesinde kadromuzu alkışlayan Hatayspor Teknik Yöneticisi Ömer Erdoğan ve futbolcularına bu centilmen tutumlarından ötürü şahsım ve topluluğum ismine teşekkürlerimi sunarım.”