Rıdvan Dilmen’in çağrısına TFF yanıt verdi! Cebelitarık maçı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanmayacak

A Milli Takım, 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu maçında Letonya‘yı son saniye golüyle 2-1 mağlup ederek Dünya Kupası’na gitme umutlarını son iki maça taşıdı. 13 Kasım Cumartesi günüCebiltarık’la karşılaşacak Ay-Yıldızlı ekibin karşılaşmayı oynayacağı stat netleşti.

RIDVAN DİLMEN, VODAFONE PARK’I ÖNERMİŞTİ

TFF’den yapılan açıklamada, “Ay-Yıldızlı ekibimiz, 13 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’de Cebelitarık ile İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu‘nda karşılaşacak” ifadelerine yer verildi. TRT Spor ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, Letonya maçının ardından yaptığı açıklamada “Mümkünse Cebelitark maçını bir an önce Atatürk Olimpiyat Stadı‘ndan Vodafone Park Stadı’na alalım ve en hızlı top toplayıcı gençleri hazırlayalım” ifadelerini kullanmıştı.

Haberler.com – Spor Haberleri Ali Gülhan Haberler.com Haberler.com – Spor Haberleri Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un aylar önce yaptığı çağrı sonuç verdi! Metin Tokat, MHK üyeliğinden istifa etti

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un aylar önce yaptığı çağrı sonuç verdi! Metin Tokat, MHK üyeliğinden istifa etti

Türk futbolunda deprem! Kritik toplantıda 4 hakemin kalemi kırıldı

Son Dakika: TFF, başta F.Bahçe olmak üzere hakemleri eleştiren kulüpleri uyardı: Dikkatli olun