Hangi ilde kaç kişi aşı oldu? İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa aşı sayıları ve aşı haritası! 10 Ekim günlük aşı ve doz sayıları!

Ülkemizde 14 Ocak’ta başlayan aşılama uygulaması, “COVID-19 Aşısı Bilgilendirme Platformu” üzerinden anbean takip edilebiliyor. Peki, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Samsun’da kaç koronavirüs aşısı yapıldı. Hangi ilde ne kadar aşı yapıldı? 10 Ekim Pazar, günlük aşı ve günlük doz sayıları nelerdir? Aşılamada son durum nedir? İşte detaylar haberimizde… Gündem haberler için bizi takip edin. Haberler.com gündemin sıcak konularını sizler için derliyor.

HANGİ İLDE NE KADAR AŞI YAPILDI?

Aşılama sürecinin tüm ayrıntıları ise vatandaşlar tarafından covid19asi.saglik.gov.tr adresinden takip edilebiliyor. Anbean aşılanan kişi sayısının güncellendiği sitede şu ana kadar 112.336.308kişinin aşı olduğu bilgisi yer alıyor. Haberler.com haberini okuyorsunuz. Haber kaldığı yerden devam ediyor.

GÜNCEL VERİLER İÇİN TIKLAYINIZ!

1. DOZ AŞI YAPILAN KİŞİ SAYISI

1. Doz Uygulanan Kişi Sayısı: 54.492.164

2. DOZ AŞI YAPILAN KİŞİ SAYISI

2. Doz Uygulanan Kişi Sayısı: 46.229.089

3. DOZ AŞI YAPILAN KİŞİ SAYISI

3. Doz Uygulanan Kişi Sayısı: 10.730.752

HANGİ İLDE NE KADAR AŞI YAPILDI?

“COVID-19 Aşısı Bilgilendirme Platformu'” üzerinde ayrıca aşılama haritası da bulunuyor. Türkiye’deki tüm illerin yer aldığı haritada, nerede ne kadar aşı yapıldığı bilgisi görülebiliyor. İllere göre aşı dağılımı 10 dakikada bir güncelleniyor.

İSTANBUL’DA KAÇ ADET KORONAVİRÜS AŞISI YAPILDI

% 69.4 oranında koronavirüs aşısı yapıldı.

ANKARA’DA KAÇ ADET KORONAVİRÜS AŞISI YAPILDI?

%75.4 oranında koronavirüs aşısı yapıldı. Haberler.com son dakika haberler, gündem haberler ve tarafsız haberler için okumaya devam edin.

İZMİR’DE KAÇ ADET KORONAVİRÜS AŞISI YAPILDI?

% 77.7 oranında koronavirüs aşısı yapıldı. Haberler.com kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

BURSA’DA KAÇ ADET KORONAVİRÜS AŞISI YAPILDI?

%72.3 oranında koronavirüs aşısı yapıldı.

ADANA’DA KAÇ ADET KORONAVİRÜS AŞISI YAPILDI?

%72.0 oranında koronavirüs aşısı yapıldı.

SAMSUN’DA KAÇ ADET KORONAVİRÜS AŞISI YAPILDI?

%74.4 adet koronavirüs aşısı yapıldı.

9 Ekim tarihine ait bilgilerdir.

Haberler.com – Gündem /beğendim/alkışladım/beğenmedim/güldüm/üzüldüm/sinirlendim/şaşırdım