Fenerbahçe 28 kupayı sergiledi

Fenerbahçe Kulübünün yüksek divan konseyi toplantısında, sarı-lacivertlilerin 1907’deki kuruluşundan bu tarihe kadar aldığı ve Muhteşem Lig’in başlangıç tarihi olan 1959’dan evvelki 9 kupanın da dahil olduğu 28 lig şampiyonluğu kupası sergilendi.
Fenerbahçe’de yılın ikinci yüksek divan konseyi toplantısı, Kalamış’taki Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştiriliyor. Toplantıya Fenerbahçe Kulübü Lideri Ali Koç, Yüksek Divan Heyeti Lideri Uğur Dündar ile idare ve divan konseyi üyeleri katıldı.
Toplantı salonundaki konuşma kürsüsünün önünde Fenerbahçe’nin tarihi boyunca futbolda kazandığı şampiyonluk kupaları sergilendi. Stantta, Fenerbahçe’nin tescillenmesini istediği, ligin başlangıç tarihi olarak kabul edilen 1959’dan evvelki lig çabalarında kazanılmış 9 şampiyonluk kupası da yer aldı. Bu 9 kupanın yanı sıra 1959 sonrası alınan 19 kupanın sergilendiği alan, üyeler tarafından ilgiyle karşılandı.