“Beşiktaş’ı Beşiktaşlılar kurtaracak

Beşiktaş Kulübünün bu ay içinde yapılacak genel şurasında lider adaylığını açıklayan Fuat Çimen, “Beşiktaş Sensin Hareketi” ve Siyah Beyaz Niyet Platformu’nun düzenlediği bir aktifliğe katılarak projelerini anlattı.
Şişli Tiyatrosu’nda gerçekleşen tertibe katılan Çimen, siyah-beyazlı kongre üyelerinin takip ettiği aktiflikte idare konseyi listesini tanıttı.
Konuşmasında Beşiktaş’ın yönetilemediğini söyleyen Çimen, “Beşiktaş’ı nasıl ayağa kaldıracağız bunu düşünüyoruz. Kolay olmayacak lakin akıl, bilim ve liyakat bizim rehberimiz. Biz herkesin fikrini alacağımız bir idare yapısıyla yola çıktık. Beşiktaş’ı Beşiktaşlılar kurtaracak.” biçiminde konuştu.
Mevcut lider Ahmet Işık Çebi’nin gelecek dönem ile ilgili planlamalarını eleştiren Çimen, “Sanki seçimi alacaklarmış üzere teknik yöneticiyle geleceği planlamak üzere çalışmalar yapıyorlar. Transferlerle, mukavelelerle bizim geleceğimizi planlıyorlar. Planlarını kendileri kazanırlarsa yapmalılar.” sözlerini kullandı.
Kendisine en çok “Beşiktaş’ı yönetecek paran var mı?” diye sorulduğunu aktaran Çimen, “6 milyon dolardan 500 milyon dolara yaklaşan bir borç var. Bunu paralı liderler, kasa kolaylığı sağlaması beklenenler yaptı. Sıkıntı finansör lider mı yoksa finans aklı olan bir idare heyeti mu?” diye konuştu.
Çimen ayrıyeten İtalya’da yer alan bir kripto para kuruluşu ile Beşiktaş’a 135 milyon dolarlık bir gelir getirecek mutabakat yaptıklarını kaydetti.