Beşiktaş olağan idari ve mali genel kurulunda gerginlik

Beşiktaş Kulübünün 2021 yılı olağan idari ve mali genel heyet toplantısında kongre üyeleri ortasında gerginlik yaşandı.
BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen kongrede kürsüde açıklamalarda bulunan üye Berk Tunca’nın konuşması sırasında, diğer bir kongre üyesi Özer Özçetin’in reaksiyon göstermesi üzerine birtakım siyah-beyazlı üyeler ortasında arbede oldu.
Berk Tunca’ya dayanak veren üyelerin Özçetin’e karşılık vermesi üzerine başlayan olayların akabinde taraflar birbirlerinin üzerine yürüdü. Tunca’nın kürsüden inmesinin akabinde gerginlik daha da büyürken, iki küme ortasında kısa müddetli arbede yaşandı. Polislerin ve güvenlik görevlilerin ortaya girmesiyle olaylar yatıştırılırken, kongreye 10 dakika orta verildi.
Beşiktaş Kulübü Lideri Ahmet Parıltı Çebi, Tunca’ya sözlerinden ötürü sert reaksiyon göstererek idare şurasına ayrılan kısımdan hudutlu bir halde ayrıldı. Çebi ve kendisine dayanak veren idare şurası üyeleri, kürsünün ardında kendileri için ayrılan yere geçti.
Bu ortada bir kulüp çalışanının da Tunca’nın üzerine yürüdüğü görüldü.