17 Ekim Pazartesi İstanbul elektrik kesintisi! İstanbul’da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangileri! İstanbul’da elektrik ne zaman gelecek?

İSTANBUL (Haberler.com) – Boğaziçi Elektrik Dağıtım’dan (BEDAŞ) yapılan açıklamaya 17 Ekim Pazartesi Boğaziçi Elektrik Dağıtım’dan (BEDAŞ) yapılan açıklamaya göre 17 Ekim Pazartesi İstanbul‘un çeşitli ilçelerinde farklı sürelerde elektrik kesintileri yaşanacak. İşte İstanbul’da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve İstanbul’da elektrik kesintisi yaşanacak mahalleler. İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik eksilecek, İstanbul’a elektrik ne zaman gelecek? İstanbul’a elektrik ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi ve detayları haberimizde. Bugün elektrik kesilecek mi? Arnavutköy, Bağcılar, Kadıköy, Ümraniye, Fatih, Esenyurt, Beşiktaş Gaziosmanpaşa ilçelerinde elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar haberimizde…

İSTANBUL’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞANACAK İLÇELER

ARNAVUTKÖY

NO: 7797482

İSTANBUL ARNAVUTKÖY ilce MERKEZ-HİCRET mah ABDULLAH GÜL, AŞIK PAŞA, MUHLİS, POZAN, SANCAR sk/ MAVİGÖL mah ABDULLAH GÜL sk bölgelerinde 17/10/2021 09:00:00 – 17/10/2021 12:00:00 saatleri arasında Abone/Şube Bağlantısı Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

NO: 7817387

BEŞİKTAŞ

NO: 7798855

İSTANBUL BEŞİKTAŞ ilce MERKEZ-BEBEK mah KÜÇÜKBEBEK sk bölgelerinde 17/10/2021 10:00:00 – 17/10/2021 12:00:00 saatleri arasında Abone/Şube Bağlantısı Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

İSTANBUL’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞANACAK İLÇELER İÇİN TIKLAYINIZ…

Elektrik kesintisi duyuruları için tıklayın. Haberler.com – Gündem /beğendim/alkışladım/beğenmedim/güldüm/üzüldüm/sinirlendim/şaşırdım